19
oct.
08

Timbal de patata

Ingredients

patata

ceba

alls tendres

ou

foie

oli

sal Maldon

vinagre de Mòdena reduït

Elaboració

Confitarem la patata la ceba i els alls tendres amb molt d’oli i lentament amb poc foc, si pot ser uns 45 minuts aproximadament. Una vegada confitat ho posarem amb un escorredor i deixarem que es filtri tot l’oli.

Posar amb un motlle el ingredients que em acabat de fer. Desemmotllar i fer un ou ferrat, marcarem amb una planxa el foie (volta i volta).

Muntar el plat com mostra la fotografia.

recepta extreta de: Els Barons de la bona taula


Advertisements

0 Responses to “Timbal de patata”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: