01
nov.
08

Pastís de poma

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredients:

1 got de llet

1 got de farina

1 got de sucre

2 ous

1 kg de pomes reinetas

Mel·melada d’albercoc

Preparació:

Pelem i tallem a trossets les pomes, excepte una que reservem per decorar. Posem les pomes trossejades junt amb els altres ingredients en un bol i ho batem tot amb la batedora. La barreja que ens queda la posem en un motlle prèviament untat amb mantega. La poma que hem reservat la pelem, tallem en quarts i la filetegem. Amb ella fem cercles concèntrics, com les típiques decoracions de pastís de poma sobre la massa. Introduïm al forn 180º durant 1 hora. Per comprovar si esta feta la punxem amb un escuradents o la punta d’un ganivet i si surt neta és que ja està. Traiem el pastís del forn i posem per sobre una mica de melmelada d’albercoc diluïda amb una miqueta d’aigua per donar brillantor. La deixem refredar abans de treure del motlle. Una vegada freda queda més sòlida, aquest es un pastís sense una base de fons.

Anuncis

0 Responses to “Pastís de poma”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: