16
nov.
08

Llobarro amb salsa de camagrocs

llubarrocamagrocs

Ingredients: 

1 llobarro de (300 a 400 gr.) en filets

100 gr. de camagrocs secs

2 cullerades d’oli

Fonoll fresc

1 copa de cava

Farina

Sal

Elaboració:

Salar i enfarinar els filets de peix. Daurar-los per les dues cares. – Afegir els camagrocs secs, posats prèviament en remull durant almenys 1 hora en aigua calenta. – Afegir el cava i el fonoll, deixant bullir tot el conjunt uns 3 minuts. – Posar a punt de sal i servir calent.

Anuncis

0 Responses to “Llobarro amb salsa de camagrocs”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: