16
nov.
08

Pastís de Santiago

tartasantiago2

Ingredients:

4 ous 

250g d’ametlla en pols 

200g de sucre 

1 llimona (la ratlladura)

margarina o mantega pel motlle

sucre glass per cobrir

un polsim de canyella

opcionalment un rajolí de amareto o xeres dolç

Preparació:

Batre els ous amb el sucre fins doblar el seu volum i amb cura ho barrejarem poc a poc amb la pell de la llimona ratllada i l’ametlla en pols, així, si ho fem poc a poc no s’abaixarà.

Ho posarem si es possible a un motlle rodó que haurem engreixat amb mantega o margarina, la tradició indica que sigui rodó.

Per coure-la, el forn precalentat a 180º i al introduir la tarta abiaxar-lo a 120º uns 25 a 30 minuts més o menys. Empolvarem sucre glass per sobre i si abants i col·loqueu una plantilla amb la creu us quedarà fantàstica.

recepta extreta de: Recetas maica


Anuncis

0 Responses to “Pastís de Santiago”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: