21
nov.
08

Pollastre al vi negre amb trompetes de la mort

pollastretrompetas1Pollastre al vi negre amb trompetes de la mort 

Ingredients per a 4 persones: 

1 pollastre tallat en vuitens

2 cebetes

4 grans d’all 

1 fulla de llorer 

1 cullerada de pebre vermell dolç 

2 gots de vi negre 

100 gr de trompetes de la mort deshidratades (o fresques)

Oli

Sal 

Pebre

Elaboració: 

Renteu i trinxeu les cebetes. Assaoneu el pollastre amb sal i pebre i enrosiu-lo en una cassola amb una mica d’oli. Afegiu les cebetes, els grans d’all pelats, la fulla de llorer, el pebre vermell dolç i el vi, coeu-ho a foc suau i tapat durant 30 minuts. En aigua bullint escaldeu les trompetes de la mort (les deshidratades). En una paella amb una mica d’oli saltegeu les trompetes amb sal i pebre i reserveu-les. Serviu el pollastre amb la salsa i acompanyeu-lo amb els bolets.

recepta extreta de: Recetas maica


Advertisements

0 Responses to “Pollastre al vi negre amb trompetes de la mort”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: