22
nov.
08

Musclos gratinats

 

musclos

Ingredients:

1 kilo de musclos (podeu comprar-los ja nets, envasats al buit i cuits)

100 grams de mantega amb sal, o si voleu normal

1 gra d’all, gros, picat ben petit (o un parell de grans d’all si són petits)

Julivert sec al gust, aproximadament una cullerada sopera plena.

Pa ratllat

 

Preparació:

1- Traieu la mantega de la nevera perquè s’estovi una mica abans i barregeu-la amb el gra d’all picat i el julivert sec.

2- En un recipient que pugui anar al forn col·loqueu els musclos, oberts i només amb una closca. (Millor que quedin plans perquè el suquet es quedi dins la closca).

3- Poseu una nou de la mantega a damunt de cada musclo i empolsimeu amb pa ratllat.

4- Poseu-ho al forn ja calent, a gratinar uns minuts fins que enrosseixi el pa ratllat.

recepta extreta de: La menta fresca

Advertisements

0 Responses to “Musclos gratinats”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: