22
nov.
08

Polvorons d’ametlla

polvorons-dametlla

Ingredients:

-200 grs. de farina

-100 grs. de llard

-100 grs. d’ametlles torrades ratllades ( amb el ratllador de formatges)

– 75 grs. de sucre llustre.

-1 clara d’ou

-la ratlladura de la pell de ½ llimona

-1 cullerada de llevat en pols

– ½ culleradeta de canyella en pols

-Sucre llustre i xocolata per decorar.

(Amb aquests ingredients surten unes 23 unitats)

Preparació:

1- Preescalfeu el forn a uns 180 graus, a baix.

2- Feu un volcà amb la farina i a mig poseu-hi la llard, les ametlles ratllades, 75 grams de sucre llustre, la clara d’ou, la ratlladura de la pell de llimona i la canyella.

3- Barregeu els ingredients del mig, primer amb la forquilla i després, amb les mans hi incorporeu la farina.

4- Aneu amassant fins que a l’apretar amb el dit, aquest no s’enganxa. Sinó, es que faltaria farina.

5- Estireu sobre el marbre la pasta amb el corró, deixant-la d’un centímetre de gruix. Es van fent els polvorons i es deixen sobre una llauna o safata de forn enmantegada o sobre paper vegetal o semblant.

6- Coeu a 180 graus uns 15 minuts.

7- Un cop freds, decoreu empolsant amb sucre llustre o amb xocolata de cobertura o de postres o alta en cacau desfeta al microones.

 

recepta extreta de: La menta fresca


Advertisements

0 Responses to “Polvorons d’ametlla”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: