26
nov.
08

Gelat de turró de Xixona

gelat-turro-xixona

Ingredients:

6 ous

200 gr de sucre

200 ml d’aigua

300 gr de turró de Xixona de qualitat

300 gr de nata muntada

40 gr d’anticristallitzant o vodka

Elaboració:

Primer farem un almívar amb el sucre i l’aigua, deixant bullir uns deu minuts. Un cop l’almívar tingui la textura hi afegim l’anticristallitzant o si no en disposem, hi posem vodka, que també funciona. Deixem refredar.

Agafem el turró, el posem al mig de dos papers de cuina, i l’estirem amb un curró, per tal d’extreure el màxim d’oli possible. El reservem embolicat en paper de cuina.

Separem les clares i les reservem en un bol. Després les muntarem.

Posem els rovells en un bol i amb batedor fem triplicar el volum de l’ou. Quan més muntem l’ou més cremós ens quedarà el gelat.

Ràpidament muntem les clares amb un polsim de sal i les deixem a punt de neu fort. Passem l’ou al bol on tenim les clares, i ho afegim amb molta cura.

Incorporarem el turró esmicolat a la nata muntada, i finalment ho afegim a la barreja anterior. Ho deixem al congelador 24h i ja està llest per servir. Bon profit!

 

recepta extreta de cabrils gastronòmic


Anuncis

0 Responses to “Gelat de turró de Xixona”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: