20
des.
08

Pannacotta romantica

pannacotta

Ingredients:

¼ de litre de llet

¼ de litre de nata líquida

1 sobre de quallada, tipus Royal

1 cullerada de sucre

100 grams de caramels de violeta

Preparació:

1- Separeu una mica de la llet freda i dissoleu be el sobre sencer de quallada dins.

2- Bullir la resta de la llet, la nata, el sucre i uns 60 grams de caramels, remenant fins que els caramels es desfacin.

3- Afegir-hi a aquesta barreja la llet amb quallada d’abans i continuar remenant fins que arranqui el bull.

4- Retireu el cassó del foc i seguiu remenant fora del foc uns segons.

5- De nou, torneu a posar al foc el cassó i espereu a que torni a arrancar el bull i ja retireu definitivament.

6- Coleu la barreja sobre el recipient que vulgueu emplenar i deixeu quallar a la nevera.

7- Per la salsa: Poseu en un cassó al foc uns 40 grams de caramels i un parell de cullerades d’aigua i ho feu bullir fins que es desfacin i quedin com han quedat…oh!!! una salseta setinada, dolça, olorosa, suau, que amb bones vibracions… enamora.

recepta extreta de La menta fresca


Anuncis

0 Responses to “Pannacotta romantica”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: