20
des.
08

Pastis concentrat de xocolata

pastis-concentrat-de-xocolata

Ingredients:

200 gr de xocolata negra de cobertura.

200 gr de mantega

4 ous

150 gr de sucre

100 gr de farina

Preparació:

1- Escalfeu el forn a uns 210º.

2- Foneu al microones la xocolata i la mantega junta, amb una potència mitja o baixa perquè no es cremi la xocolata i barregeu.

3- Bateu els rovells dels ous amb el sucre fins que augmenti bastant la barreja i afegiu-la a la crema de xocolata anterior.

4- Es munten les clares a punt de neu i també s’hi barreja, amb compte.

5- S’hi afegeix la farina, tamisada posant-la a un colador de malla fina, en varis cops, també amb compte perquè baixi el menys possible.

6- S’unta un motllo d’uns 24 cm. desmotllable, amb mantega i empolsimat de farina si és metàl·lic, i al forn uns 25-30 minuts.

Decorar amb sucre fi, fils de caramel i cireres deshidratades.

recepta extreta de: La menta fresca


Anuncis

0 Responses to “Pastis concentrat de xocolata”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: