20
des.
08

Pollastre amb salsa agredolça

 

pollastreagredolca

Ingredients:

2 pits de pollastre

1 ou

50gr. “maizena”

1 ceba

1 pebrot vermell

100gr. de pinya

8 cogombres amb vinagre

6 cullerades ketchup

6 cullerades sucre moreno

6 cullerades de vinagre de vi blans 

oli de gira-sol

Elaboració:

Posar en un bol un ou, la “maizena” i aigua, remenar-ho bé fins que quedi una crema.

Tallar el pollastre a daus grossos. Afegir-l’ho al bol i deixar reposar 10 minuts.

Fregir amb oli ben calent. Retirar del foc i deixar que s’escorri l’oli.

Agafem un wok i posem oli de gira-sol i ceba, quan estigui transparenta afegir el pebrot vermell, fins que s’estovi una mica. La consisténcia del pebrot depèn del gust de cadascú.

Seguidament i avoquem el cogombre, la pinya i el vinagre, ho deixem dos minuts fins que s’evapori el vinagre.

Retirem la pinya del wok i afegim el ketchup, el sucre moreno i ho remenem bé vigilant que no s’enganxi.

Diluir una mica de “maizena” amb aigua fins que es desfaci i ho afegim al preparat anterior fins que la salsa es torni espessa.

Finalment i posem el pollastre i la pinya i ho deixem 5 minuts a foc ben lent. Ho deixem reposar.

recepta extreta de: Tot es art


Anuncis

0 Responses to “Pollastre amb salsa agredolça”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: