Ingredients per 4 persones:
– 250 grams de mató
– 400 ml de suc o llet de coco
– 150 ml de nata líquida
– 200 grams de sucre
– 2 sobres de quallada tipus Royal
Preparació:
1- Separeu una mica de la llet de coco i hi barregeu els sobres de quall, amb la batedora.
2- Desfeu be el mató amb la llet de coco i la nata líquida amb la batedora i poseu-ho a bullir amb el sucre.
3- Quan arranqui el bull ho retireu del foc.
4- Fora del foc hi ajunteu la barreja de quallada i ho torneu a posar al foc fins que torni a arrencar el bull i ho retireu definitivament.
5- Poseu-ho en motlles individuals o en copes de vidre i deixeu-ho quallar a la nevera. Millor d’un dia per l’altre.
6- Decoreu-ho amb coco ratllat, si voleu.
recepta de: La Menta fresca
0 Respostes to “Nevadet de coco”