15
gen.
09

Sípia estofada

sipia

 

Ingredients per a 4 persones: 

1 quilo de sípia

1 ceba 

3 tomàquets

1 got de vi blanc 

pebre negre

1 fulla de llorer

pebre vermell dolç

1 dl d’oli d’oliva

2 dents d’all

unes fulles de julivert

sal

 

Elaboració: 

Netegeu i trossegeu la sípia en trossos regulars. Piqueu la ceba a la brunesa (a bocins de la mida d’un gra d’arros) i, amb el tomàquet també picat, els poseu a sofregir en una cassola amb unes cullerades d’oli d’oliva. Quan la ceba i el tomàquet s’hagin estovat, afegiu-hi la sípia juntament amb el vi, el llorer i el pebre vermell. Removeu-ho, tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 45 minuts a foc suau. Mentrestant, piqueu l’all i el julivert i afegiu-los a la cassola. Deixeu-ho coeure uns 5 minuts més.

recepta extreta de: Recetas maica



0 Respostes to “Sípia estofada”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


subscriu-te al RSS-FEED

feed-rss2
17-01-2009-502 somerights20 blogs catala

A %d bloguers els agrada això: