Ingredients per a 4 persones:
1 quilo de sípia
1 ceba
3 tomàquets
1 got de vi blanc
pebre negre
1 fulla de llorer
pebre vermell dolç
1 dl d’oli d’oliva
2 dents d’all
unes fulles de julivert
sal
Elaboració:
Netegeu i trossegeu la sípia en trossos regulars. Piqueu la ceba a la brunesa (a bocins de la mida d’un gra d’arros) i, amb el tomàquet també picat, els poseu a sofregir en una cassola amb unes cullerades d’oli d’oliva. Quan la ceba i el tomàquet s’hagin estovat, afegiu-hi la sípia juntament amb el vi, el llorer i el pebre vermell. Removeu-ho, tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 45 minuts a foc suau. Mentrestant, piqueu l’all i el julivert i afegiu-los a la cassola. Deixeu-ho coeure uns 5 minuts més.
recepta extreta de: Recetas maica
0 Respostes to “Sípia estofada”