17
gen.
09

Préssec al vi negre

 

presecvinegre

Ingredients per a quatre persones: 

4 préssecs 

sucre (4 cullerades) 

vi negre 

pebre mòlt 

 

Elaboració: 

Pelar els préssecs i tallar-los, posar en un cassó, posar el sucre, cobrir de vi negre i afegir pebre mòlt (per a potenciar el sabor). Coure 15 minuts. Servir temperat o fred.

recepta extreta de: Recetas maica

Advertisements

0 Responses to “Préssec al vi negre”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: