18
gen.
09

Amanida d’arròs

amanidarros

Amanida d’arròs per 4 persones:

Agafem un bol i posem 50gr. d’arròs per persona, previament bullit amb una fulla de llorer i escorregut, 1 llauna petita d’olives farcides, 1 llauna petita de pinya en almívar, 6 barres de cranc i 10 llagostins.

Preparem la salsa rosa amb maionesa, ketchup i suc de pinya. Ho fiquem tot dins un bol i barregem bé. 

Fem una juliana amb enciam. Agafem un motllo d’emplatar i preparem el plat:

-una capa fina d’enciam

-amanida d’arròs

-una capa fina d’enciam

Decorem al damunt al gust. Jo he posat una estrella de pasta de full, llagostí, olives a rodanxes, ou dur a làmines i una mica de succedani de caviar.

Ara a l’hivern ho servim a temperatura ambient, a l’estiu ho poso una estona a la nevera.

recepta extreta de: Tot es Art

Advertisements

0 Responses to “Amanida d’arròs”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: