18
gen.
09

Conill a l’aroma d’all i canyella

conillall

Ingredients:

-1 conill tallat a octaus o a trossos

– 2 fulles de llorer

– 1 branca de canyella

– allioli (fet amb 4 o 5 grans d’all i oli)

 

Preparació:

1- Es salteja en una cassola el conill amb una mica d’oli fins que quedi daurat i el salpebreu.

2- Hi tireu aigua dins la cassola fins que quedi mig cobert, afegint també el llorer i la branca de canyella i deixeu que es vagi coent, a foc lent, xup-xup…

3- Ara feu l’allioli amb 4 o 5 grans d’all, el tireu per sobre el conill, tapeu la cassola i deixeu coure fins que estigui tendre.

(Tombeu la carn a meitat de cocció perquè es faci tota igual i si al final us ha quedat la salsa una mica clara, destapeu la cassola i feu-lo una mica més sense tapar).

4- Serviu i… suqueu-hi pa, molt de pa, i disfruteu …

El podeu servir amb arròs bullit o patates al forn amb sal, oli i pebre… o amb res, com nosaltres a casa… sucant-hi pa…

 

recepta extreta de: La menta fresca

Advertisements

0 Responses to “Conill a l’aroma d’all i canyella”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: