20
gen.
09

Conill amb bolets al vi blanc

conill_amb_bolets

Ingredients per a 4/5 persones:

1 + 1/2 conill de mercat

1 ceba grossa

1 porro

2 brots de romaní

2 fulles de llorer

herbes de provença

farina

ametlla laminada

alls laminats

rovellons o llenegues (segons temporada)

 

Prevìa:

Tallem el porro i la ceba i amb el romaní, el llorer i 1 ampolla de vi blanc ho posem tot a macerar a la nevera un mínim de 2 hores.

Elaboració:

Un cop macerat, retirem el conill i l’escorrim.
 Fem una barreja amb la farina i les herbes de provença i passem el conill per la barreja.
 Sofregim les ametlles laminades (si no són torrades) i les reservem.
 Sofregim all laminat i el reservem.
Amb el mateix oli sofregim el conill enfarinat fins que quedi daurat.
 Ho aboquem tot a la cassola de fang (el vi amb la ceba i el porro de la maceració, l’all i el conill daurat).  A partir que arrenqui el bull ho deixem 40 minuts a fer xup xup.
 Passats aquest minuts afegim els bolets i les làmines d’ametlla.
 Ho deixem 20 minuts més o fins que redueixi bé tota la salsa.

 recepta de: Tomas, mosegalapoma.cat


Advertisements

0 Responses to “Conill amb bolets al vi blanc”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: