Pre-calentar el forn a 160 C
Per la massa:
180 g galetes Maria passades pel minipimer
1/4 tassa americana de sucre
6 culleretes de sopa de margarina desfeta al microonas.
barrejar les galetes amb el sucre i margarina en un bol possar-lo en la base d’un motlle desmuntable.
Per el pastis:
3 paquets 240 g Philadelphia
3/4 tassa americana de sucre
1/4 tassa americana de sucre moreno
5 ous
500 g carbassa sense la pell i sense llavors feta a la olla de pressió
1/2 cullereta de cafè de nou moscada (especia)
1/2 cullereta de cafè de canyella
1/4 tassa americana de nata liquida espesa
Elaboració:
Barrejar la Philadelphia fins que estigui tou, afegir els dos sucres gradualment, afegir els ous un per un, afegir la canyella i nou moscada, la nata espesa i la carbassa.
Posar-lo dins del recipient a sobre la base de galeta.
Posar-lo al forn 1 1/2 hores
“topping de nous”
6 culleretes de sopa margarina
1 tassa americana de sucre moreno
1 tassa americana de nous pelades passades pel minipimer
Barrejar margarina, sucre moreno i nous possar-lo a sobre el pastis i al forn uns 10 minuts addicionals.
Deixar enfredar 1 nit a la nevera abans de servir-lo.
recepta extreta de: cabrilsgastronomic
aquest pastis de formatge amb carbassa es una de les coses mes bones que he provat en la meva vida , la carbassa li dona un sabor … especial