07
febr.
09

Pastis de formatge amb carbassa i nous

 

pastissformatgenous

Pre-calentar el forn a 160 C

Per la massa:

180 g galetes Maria passades pel minipimer

1/4 tassa americana de sucre

6 culleretes de sopa de margarina desfeta al microonas.

barrejar les galetes amb el sucre i margarina en un bol possar-lo en la base d’un motlle desmuntable.

 

Per el pastis:

3 paquets 240 g Philadelphia

3/4 tassa americana de sucre

1/4 tassa americana de sucre moreno

5 ous

500 g carbassa sense la pell i sense llavors feta a la olla de pressió

1/2 cullereta de cafè de nou moscada (especia)

1/2 cullereta de cafè de canyella

1/4 tassa americana de nata liquida espesa

Elaboració:

Barrejar la Philadelphia fins que estigui tou, afegir els dos sucres gradualment, afegir els ous un per un, afegir la canyella i nou moscada, la nata espesa i la carbassa.

Posar-lo dins del recipient a sobre la base de galeta.

Posar-lo al forn 1 1/2 hores

“topping de nous”

6 culleretes de sopa margarina

1 tassa americana de sucre moreno

1 tassa americana de nous pelades passades pel minipimer

Barrejar margarina, sucre moreno i nous possar-lo a sobre el pastis i al forn uns 10 minuts addicionals.

Deixar enfredar 1 nit a la nevera abans de servir-lo.

 

 recepta extreta de: cabrilsgastronomic


Anuncis

1 Response to “Pastis de formatge amb carbassa i nous”


  1. 1 jordi
    18 Agost 2009 a les 6:01 pm

    aquest pastis de formatge amb carbassa es una de les coses mes bones que he provat en la meva vida , la carbassa li dona un sabor … especial


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: