05
abr.
09

Cargols a la cassola

 

cargolsvinyalas

Ingredients: 

2/3 kg. de cargols (vinyales)

Pebre negre

Oli d’oliva

1 got de vi blanc

Ingredients de l’ebullició:

Sal, os de pernil, menta, caiena, sajolida

Ingredients del sofregit:

Tomàquets, all, ceba, vi blanc

Ingredients de la picada:

Aigua dels cargols, llesca de pa fregida, alls, julivert, menta, pinyons, ametlla, moixernons, secs, una mica de safrá.

Preparació:

Rentar bé els cargols, bullir els cargols amb la sal, l’os de pernil, la menta, la caiena, i la sajolida.

Posar oli a la cassola i fer el sofregit amb els seus corresponents ingredients.

Seguidament s’afeigeixen els cargols i el got de vi blanc.

Fem la picada ben fineta amb els ingredients detallats.

L’afegim sobre els cargols.

Finalment deixem coure a foc lent durant 20 minuts.

 

recepta casolana

Anuncis

0 Responses to “Cargols a la cassola”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: