Ingredients:
2/3 kg. de cargols (vinyales)
Pebre negre
Oli d’oliva
1 got de vi blanc
Ingredients de l’ebullició:
Sal, os de pernil, menta, caiena, sajolida
Ingredients del sofregit:
Tomàquets, all, ceba, vi blanc
Ingredients de la picada:
Aigua dels cargols, llesca de pa fregida, alls, julivert, menta, pinyons, ametlla, moixernons, secs, una mica de safrá.
Preparació:
Rentar bé els cargols, bullir els cargols amb la sal, l’os de pernil, la menta, la caiena, i la sajolida.
Posar oli a la cassola i fer el sofregit amb els seus corresponents ingredients.
Seguidament s’afeigeixen els cargols i el got de vi blanc.
Fem la picada ben fineta amb els ingredients detallats.
L’afegim sobre els cargols.
Finalment deixem coure a foc lent durant 20 minuts.
recepta casolana
0 Respostes to “Cargols a la cassola”