25
nov.
09

Sèpia a la bruta


Ingredients per a 4 persones:

1.300 g de sèpia

1.500 g de patates

2 tomàquets madurs sense pell

1 ceba

1 cabeça d’alls

vi blanc

aigua i sal

Preparació:

Es posa a la cassola l’oli i tots els ingredients en cru, excepte les patates. Tot seguit hi posem la sal i es cobreix d’aigua, ho deixem a foc lent durant uns 40 a 60 minuts.

Uns 10 minuts abans de treure-ho del foc hi afegim les patates.

Recepta gentilessa de Restaurant El Rosegall


0 Respostes to “Sèpia a la bruta”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


subscriu-te al RSS-FEED

feed-rss2
17-01-2009-502 somerights20 blogs catala

A %d bloguers els agrada això: