10
ag.
08

Lluç a la Catalana

 

Ingredients:

1 lluç

½ litre de nata líquida 

sal 

pebre blanc

1 llimona

8 ametlles torrades

cebollí picat

Preparació:

Desespinem el lluç i el tallem en 4 filets. Macerem aquests filets amb el suc de 1 llimona, salpebrats amb la sal i el pebre blanc mòlt. Posem el lluç en una font de forn amb la nata i les ametlles torrades per damunt.
 Tot junt ho introduïm al forn precalentat a 200ºC uns 15 minuts. Una vegada rostit, ho deixem 5 minuts més dins del forn però només amb el gratinador. Servim posant cebollí acabat de picar per sobre del lluç. 

Recepte extreta de: http://www.nuestrogourmet.com/


0 Respostes to “Lluç a la Catalana”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari


subscriu-te al RSS-FEED

feed-rss2
17-01-2009-502 somerights20 blogs catala