25
ag.
08

Llagostins al Oporto


Necessitem:

1 kg de llagostins

2 o 3 grans d’all.

1 cullerada de caiena en pols.

sal, pebre blanc, oli i un bon raig d’Oporto.

Preparació:

Peleu els llagostins deixant el cap. Els coloqueu bé en una safata apte per al forn.
Salpebreu al gust.

En un morter o amb el braç eléctric, primer tritureu els alls i, despres hi afegiu la resta d’ingredients, la cayena, l’oli i l’Oporto.

Ho regueu per damunt dels llagostins i ho poseu al forn pre-escalfat a 200 graus uns 10 minuts.

Consell: Serviu-los amb la mateixa safata que els heu posat al forn, per no trencar-los.

recepte extreta de Esther & cook

Anuncis

0 Responses to “Llagostins al Oporto”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: