05
gen.
09

Lioneses per aperitiu

lionesses

Ingredients:

Per la pasta “choux”: 120ml. aigua, 80 gr. farina, sal, 50 gr. mantega, 2 ous.

Per el farcit: – salmó i formatge a les fines herbes – tonyina, ou i maionesa

 

Agafem un bol i posem 120ml. d’aigua i la mantega, ho escalfem al microones fins que es desfaci la mantega.

Ho fiquem en una cassola i afegim la farina. Ho remenem a foc lent, fins que la pasta es separi de les pareds de la cassola. Ho deixem refredar una mica i posem els 2 ous i la sal.

Ho remenem bé fins que quedi una pasta suau.

Preparem una bandeja amb paper d’alumini. Fiquem la pasta en una mànega pastissera i fem petites muntanyetes.

En surten unes 30. Hem de tenir en compte que es un aperitiu i les lioneses són petites.

A banda preparem els farcits amb salmó i formatge de Philadelphia a les fines herbes,  tonyina, ou i maionesa. Ho triturem bé amb la picadora fins que quedi una pasta molt suau.

Quan les lioneses estan fetes les retirem del forn, deixem refredar i les obrim amb les tisores.

Agafem la mànega pastissera i les omplim amb el farcit de salmó i tonyina. Ho emplatem i fem un almivar de sucre caramel·litzat i ho posem al damunt de les lioneses, decorem al gust.

 

veieu la elaboració pas a pas a: Tot es Art


Anuncis

0 Responses to “Lioneses per aperitiu”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: