05
febr.
08

Poma al Porto

Ingredients per a quatre persones: 
4 pomes Golden
2 cullerades de sucre morè
1 nou de mantega
1 copa de Porto
 
Elaboració: 
Posseu la nou de mantega en una paella, afegiu-hi les pomes pelades i tallades a grills, poseu-hi el sucre morè per sobre i caramelizeu-ho tot a foc mitg. Un cop caramelitzat afegiu-hi el vi de Porto i deixeu-ho reduïr. Es pot servir fred o calent. 

 


0 Respostes to “Poma al Porto”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


subscriu-te al RSS-FEED

feed-rss2
17-01-2009-502 somerights20 blogs catala

A %d bloguers els agrada això: