18
gen.
09

Bescuit de coco i xocolata blanca

 

bescuitcoco

Ingredients:

– 300 grams de xocolata blanca

– 100 grams de coco ratllat

– 4 ous

– Motlles de magdalenes petites

– Motlles metàl.lics petits, tipus flaneres

 

Preparació:

1- Escalfeu el forn a uns 230 graus.

2- Es fon dins un bol la xocolata al microones, a temperatura de descongelar o la mínima potència.

3- Un cop desfeta, se li afegeix el coco ratllat i els ous batuts, com per fer una truita.

4- S’unten els motllos de magdalenes amb mantega desfeta i s’enfarinen una mica, s’emplenen no del tot amb cullerades de la pasta. Aquests motlles abans s’han posat dins els motllos metàl·lics, perquè aixì la blonda no s’obri i la pasta pugi.

5- I al forn, a uns 230 graus, uns 5 minuts o fins que pugin. Millor si no s’esberlen o s’obren. (la recepta original diu que només 3 minuts i 20 segons al forn, i que es serveixin tèbies. A mi, amb aquest temps, encara no havien pujat)

Es poden servir al costat de gelat i a nosaltres ens varen agradar més ja freds.

 

recepta extreta de: La menta fresca


Advertisements

0 Responses to “Bescuit de coco i xocolata blanca”



  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: